تکنولوژی مواد غذایی
بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت

حنانه قربانی؛ مهدی سیدین اردبیلی؛ قاسم فدوی

دوره 20، شماره 2 ، اسفند 1400، ، صفحه 49-62

https://doi.org/10.22092/fooder.2022.355569.1316

چکیده
  پوست سیب‌زمینی فرآورده­ای جانبی،در تولید فرآورده‌های سیب‌زمینی و دارای ویژگی‌های عملکردی خوبی است. این فرآوردۀ فرعی، به دلیل داشتن خاصیت جذب بالای آب و فیبر زیاد، در صنعت غذا مورد توجه قرار گرفته است. ایـن پـژوهش با هدف تعیین اثر پوست سیب‌زمینی بر ویژگی­های رئولوژیکی خمیر و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی بیسکویت اجـرا شد. ...  بیشتر